Produkty pro obaly proti vlhkosti na uzeniny (10)

Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů

Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů

Naším posláním je vrátit klobásě, symbolu francouzské gastronomie, její důstojnost! Tato řemeslná klobása je vyráběna v naší uzenářské dílně v Laissacu, v Aveyronu. Skládá se pouze ze 3 ingrediencí: vepřového masa, soli z Guérande a pepře Kampot IGP z Kambodže. Tato sušená masa se uchovávají po dobu 3 měsíců při pokojové teplotě. Skvěle se hodí k coppě, lonzu, klobáse, sušenému hovězímu a šunkovým ořechům, aby vám nabídla aperitivní talíř 100% bez nitritů a konzervantů. Všechny naše uzeniny bez nitritů jsou vyráběny z pečlivě vybraných prasat z Aveyronu. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: přibližně 250g Ingredience: Vepřové maso, sůl z Guérande, pepř Kampot IGP, přírodní střívko
400g vakuově balená sušená klobása s pepřem nebo chili papričkami

400g vakuově balená sušená klobása s pepřem nebo chili papričkami

Uzeniny s autentickou a rafinovanou chutí, které činí každou společenskou chvíli příležitostí vychutnat si italskou kvalitu. Přísně ochucené maso a klobásy co nejpřirozenějším způsobem. Zdravé a jednoduché prvky, které nám umožňují znovuobjevit chuť starých venkovských tradic a našich krajů.
Nádoby na masné výrobky

Nádoby na masné výrobky

Nádoby na masné výrobky
Sušená klobása

Sušená klobása

Sušená vepřová klobása 100% domácí výroba Ingredience: vepřové maso, přírodní střívko, sůl, pepř, dextrose, stabilizátor E450, diphosfát sodný, antioxidant E316, arythorbát sodný, konzervant E252, dusičnan draselný, kultury, LAKTÓZA. 29,50 €/kg Produkt s minimální hmotností 240 g.
Sušené Klobásy

Sušené Klobásy

Ručně vyráběné, domácí, z Pyrenejí, tradiční. Bez chemických konzervantů (E …) a bez alergenů (bez laktózy, bez lepku). Přírodní střívka. Nabízíme širokou a originální škálu s regionálními tématy. Sausage Béarnais Extra Lean 100% z šunky (IGP prasata jihozápad) Sausage z Pyrenejí 200g. Náš klasický produkt. Sausage Chorizo 200 g. Praktické. Malé Basque Chorizo s paprikou a pimentem d'Espelette. Sausage s hoblinami šunky z Bayonne. Sausage s ořechy z Périgordu. Sausage z býka (směs vepřového a býčího masa) Sausage po italsku (mozzarella, bazalka, sušená rajčata)
Složení pro vídeňské klobásy, 25 kg pytel - Pro srdcové, šťavnaté vídeňské, pikantní na chuť a křupavé na kousnutí.

Složení pro vídeňské klobásy, 25 kg pytel - Pro srdcové, šťavnaté vídeňské, pikantní na chuť a křupavé na kousnutí.

Směs pro vídeňské klobásy Tato směs je jedním z našich nejprodávanějších produktů a to z dobrého důvodu! Dobře vyvážená chuť, krásná barva a křupavý kousnutí dělají vaše klobásy výjimečné. Lahodné, šťavnaté, syté - to je to, co dělá dobrou vídeňskou klobásu! Bez přidaných alergenů*. Hela. Jsme vaším kompetentním partnerem pro chuť a moderní funkční systémy pro zpracování masa, HoReCa a stravovací služby, jak pro obchod, tak pro průmysl. Hela byla založena v roce 1905. Dnes náš tým tvoří více než 600 oddaných a kvalifikovaných kolegů z různých oborů. S 10 lokalitami po celém světě dodáváme více než 30 000 spokojeným zákazníkům ve více než 70 zemích. Kromě našeho standardního sortimentu také vyvíjíme produkty individuálně podle požadavků zákazníků. E-mail: b2b-international@hela.eu Telefon: +49 4102 496-0 Internet: www.hela.eu Video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=awbvoU2oopU
Bio Maso a Bio Klobásy

Bio Maso a Bio Klobásy

Domácí bio klobásy a domácí bio maso z vepřového a hovězího z vlastní farmy. Porážku provádíme v pevně stanovených termínech. Bio-masné výrobky - Hovězí svíčková - Roastbeef - Hovězí pečeně - Vepřová pečeně - Guláš - Surová pečeně Vařené maso - Kloubové plátky - Hřbet - Svíčková - Kotleta - Špikovaná pečeně - Koleno - Slanina - Žebra - Masové kosti - Vlnité maso Čerstvé, uzené a ve sklenicích - Játrová klobása - Krvavá klobása - Klobása na gril - Lovecká klobása - Mleté maso - Pepřová klobása - Těsto na klobásy Pro bio trhy a řeznictví pracujeme také na zcela zvláštní přání a Vaši objednávku. Zeptejte se nás, rádi Vám poradíme.
Venkovská klobása

Venkovská klobása

Sousedský salám z Ostrova krásy je vyroben z vepřového masa, které zraje minimálně 1 měsíc. Každý kus váží přibližně 300 g a má délku 27 cm. Balení: karton o hmotnosti 10 kg pro přibližně 33 kusů Skladování: maximálně 18 °C Datum minimální trvanlivosti: 95 dní
Krájená Klobása - Klobása bez Nitritů

Krájená Klobása - Klobása bez Nitritů

Vyrobeno ručně v naší dílně v Laissacu, v Aveyronu, tento salám pochází z pečlivě vybraných chovů v Aveyronu. Tento salám je bez nitritů, vyrobený pouze ze 3 ingrediencí: maso, sůl z Guérande a pepř Kampot IGP z Kambodže. DLC: 90 dní Hmotnost: 80 g Původ: Laissac, Aveyron
Podnos na Kuřecí Kousky

Podnos na Kuřecí Kousky

Podnos na drůbeží kousky